|
آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
|
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
شیرینی گلپر
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم :
| آرد گندم | ۱+۱/۴ پیمانه |
| آرد نخودچی | ۲ ق غ |
| روغن جامد | ۵۰ گرم یا ۴ /۱ پیمانه |
| پودر قند | یک پیمانه پر |
| کره نرم شده | ۲۵ گرم |
| پودر کاکائو |
یک ق س |
| زعفران آ ب شده | یک ق س |

طرز تهیه :
روغن و کره را نرم کنید ، پودر قند را اضافه کنید و آن قدرمخلوط کنید تا نرم و لطیف شود.بعد
آردنخودچی رااضافه کنید وتا حدی که مواد مخلوط شود ورز دهید،بعد آرد را کم کم اضافه کنید
وورز دهید تا اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد و وقتی گلوله ای در کف دست
درست می کنید گلوله متلاشی نشود . سپس خمیر را سه قسمت کنید ، یک قسمت را با پودر
کاکائوخوب مخلوط کنید تا یکدست شود. قسمت دوم را با زعفران آب کرده غلیظ مخلوط کنید تا
یکدست شود. قسمت سوم خود خمیر بدون افزودنی باقی بماند.
حالا از خمیر به اندازه یک فندق بزرگ برداشته و در کف دست گلوله کنید و روی آن را با
تخم خرفه تزئین کنید و در سینی فر با کمی فاصله قرار دهید و با حرارت ۱۷۵ درجه
سانتیگراد به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر بماند وقتی زیر شیرینیها کمی طلایی شد از فر
خارج کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بچینید
|
|