آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

قيساوا 

ـــــــــــــــــــ

اين غذا يكي از غذاهاي محلي اردبيل هست ، كه مي تونيم به عنوان يك صبحانه

 يا حتي نهار يا شام كامل ميل كنيم .البته بيشتر براي صبحانه تهيه مي كنند.

 مواد لازم:

خرما ۶ يا ۷ عدد
تخم مرغ يك عدد
 

 طرز تهيه :

هسته خرماها را درآوريد ودر كمي روغن تفت دهيد و حدواً ۴/۱ پيمانه آب ريخته

و بگذاريد تا خرما بپزد و به روغن بيفتد ، بعد تخم مرغ راداخل آن شكسته وهم بزنيد،

 وقتی تخم مرغ در خرما پخت ، در ظرف مورد نظر بکشید وبا نان میل کنید.

گاهی می توان یک قاشق غذا خوری برنج را شسته و با کمی آب بپزیم وبقیه دستور

 تهیه قیساوا را انجام دهیم  .           

 

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۷/۱۱/۰۵ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا