آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
قيساوا
ـــــــــــــــــــ
اين غذا يكي از غذاهاي محلي اردبيل هست ، كه مي تونيم به عنوان يك صبحانه
يا حتي نهار يا شام كامل ميل كنيم .البته بيشتر براي صبحانه تهيه مي كنند.
مواد لازم:
خرما | ۶ يا ۷ عدد |
تخم مرغ | يك عدد |
طرز تهيه :
هسته خرماها را درآوريد ودر كمي روغن تفت دهيد و حدواً ۴/۱ پيمانه آب ريخته
و بگذاريد تا خرما بپزد و به روغن بيفتد ، بعد تخم مرغ راداخل آن شكسته وهم بزنيد،
وقتی تخم مرغ در خرما پخت ، در ظرف مورد نظر بکشید وبا نان میل کنید.
گاهی می توان یک قاشق غذا خوری برنج را شسته و با کمی آب بپزیم وبقیه دستور
تهیه قیساوا را انجام دهیم .
![]() |