|
آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
|
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
دمی زعفرانی
ـــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم براي دمي :
| برنج | ۳ پيمانه |
| پياز ريز خرد شده | ۱ عدد |
| سير | ۲ پر |
| فلفل دلمه اي | ۱ عدد |
| فلفل قرمز | به دلخواه " مقداري " |
| زعفران ساييده | ۱/۲ ق چ |
| روغن و نمك | به مقدار لازم |
طرز تهيه دمي :
درقابلمه۳-۴ ق غ خوري روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد و پيازو سير وفلفل-
-دلمه اي را چند دقيقه تفت دهيد.فلفل قرمز و زعفران را اضافه كنيد و هم بزنيد .بعد ۶ پيمانه
آب در قابلمه بريزيد وقتي آب جوش آمد برنج و نمك را به آن اضافه كنيد وقتي آب برنج به
خورد برنج رفت ، آن را يك بار زيرو رو كنيد و شعله را كم كنيد تا دمي دم بكشد ، حدوداً ۳۵-
۴۰ دقيقه براي دم كشيدن دمي كافي است.
مواد لازم براي مرغ دمي :
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
| ران و سينه مرغ | نيم كيلو |
| سير | ۳-۴ پر |
| مخلوط سبزي خشك( نعنا ، مرزه، آويشن) | ۱ ق م |
طرز تهيه مرغ براي دمي :
سبزيهاي خشك را با كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و به تكه هاي مرغ بماليد و يك ساعت بيرون
از يخچال قرار دهيد بعد تكه هاي مرغ را بعد از يك ساعت در ۲ - ۳ ق غ روغن تفت دهيد تا
روي ان كمي سرخ شود بعد نصف پيمانه آب در آن بريزيد و َدِر آن را بگذاريد تا با حرارت
ملايم به مدت ۲۵ - ۳۰ دقيقه بپزد .
دمي را همراه مرغ ميل كنيد ، اميدوارم كه خوشتون بياد.
|
|