آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

دمی زعفرانی

ـــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم براي دمي :

برنج ۳   پيمانه
پياز ريز خرد شده ۱   عدد
سير ۲   پر
فلفل دلمه اي ۱   عدد
فلفل قرمز به دلخواه " مقداري "
زعفران ساييده ۱/۲   ق چ
روغن و نمك  به مقدار لازم
 

طرز تهيه دمي :

درقابلمه۳-۴ ق غ خوري روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد و پيازو سير وفلفل-

-دلمه اي را چند دقيقه تفت دهيد.فلفل قرمز و زعفران را اضافه كنيد و هم بزنيد .بعد ۶ پيمانه

آب در قابلمه بريزيد  وقتي آب  جوش آمد  برنج و نمك را به آن اضافه كنيد وقتي آب برنج به

 خورد برنج رفت ، آن را يك بار زيرو رو كنيد و شعله را كم كنيد تا دمي دم بكشد ، حدوداً ۳۵-

۴۰ دقيقه براي دم كشيدن دمي كافي است.

مواد لازم براي مرغ دمي :

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ران و سينه مرغ نيم كيلو
سير ۳-۴  پر
مخلوط سبزي خشك( نعنا ، مرزه، آويشن) ۱  ق م

طرز تهيه مرغ براي دمي :

سبزيهاي خشك را با كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و به تكه هاي مرغ بماليد و يك ساعت بيرون

از يخچال قرار دهيد بعد تكه هاي مرغ را بعد از يك ساعت در ۲ - ۳ ق غ روغن تفت دهيد تا

روي ان كمي سرخ شود بعد  نصف  پيمانه آب در آن بريزيد و َدِر آن را بگذاريد تا با حرارت

ملايم به مدت ۲۵ - ۳۰ دقيقه بپزد .

دمي را همراه مرغ ميل كنيد ، اميدوارم كه خوشتون بياد.

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۷/۱۰/۲۸ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا