آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

شیرینی شکری

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

مواد لازم :

آرد سفید دو               پیمانه
شکر یک              پیمانه
روغن جامد ۱۲۰             گرم
خلال پسته برای تزئین
گلاب ۱/۴             پیمانه
 

 

طرز تهیه :

 شکرو کره را با همزن بزنید تا کاملا پوک شودو سپس گلاب را اضافه کنید .آرد سفیدی

 را که از قبل سه  بار الک کرده اید به تدریج به مواد اضافه کنید و با نوک انگشتان به

آرامی ورزدهید.توجه داشته باشید این خمیر احتیاج به استراحت ندارد . خمیر را باوردنه

 به قطر یک سانت روی سطح صافی باز کنید و با قالب گرد قالب بزنید . پس از اینکه 

خمیرهای قالب زده را در سینی فر چیدید روی آنرا با خلال پسته تزیین کنید و سینی را در

 حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه در پنجره وسط فر قرار دهید تا شیرینی

بپزد.

 در صورت استفاده از روغن جامد ۱۲۰ گرم کافی است . ولی در صورت جایگزین کردن

آن با کره باید ۱۵۰ گرم کره استفاده شود

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۶/۱۲/۰۵ساعت   توسط خاله توران 
  بالا