آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

سابله کنجدی  

ـــــــــــــــــــــــــــــــ

 مواد لازم :

آرد سفید نیم کیلو
روغن سیصد گرم
کنجد بوداده صد و پنجاه گرم
پودر قند سیصد گرم
زرده تخم مرغ دو  عدد
رنده پوست پرتقال - وانیل یک ق م + ۴/۱ ق چ

 

11.png

  طرز تهیه :

روغن و پودر قند و"  یک ق م " رنده پوست پرتقال  یا " ۴/۱ ق چ" وانیل و تخم مرغ را

مخلوط کنید ، آنقدر هم بزنید تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود ،آرد را بعد از سه بارالک کردن به

 به مواد اضافه  کنید و ورز دهید . بعد کنجد را بریزید و کمی مالش دهید تا کنجد با مواد  یک

مخلوط شود.( اگر کنجد شما  خام هست می توانید آن را به مدت ۱ - ۲ دقیقه روی حرارت

 ملایم تفت دهید ، مراقب باشید نسوزد فقط رنگ آن طلایی شود )

و چسبندگی پیدا کند ، طوری که وقتی گلوله ای از آن در کف دست درست می کنید ، متلاشی

 نشود . سپس خمیر را ۳ - ۴ ساعت بگذارید بماند، بعد خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید

وقالب بزنید ، و روی سینی فر بچینید و روی آنها را با قلم مخصوص شیرینی پزی کمی سفیده

- تخم مرغ بمالید و کمی هم کنجد بوداده بپاشید .

و در فری که قبلاً با درجه حرارت ۳۵۰درجه فارنهایت گرم شده روی پنجره وسط فرقرار دهید

 و ۲۰-۳۰ دقیقه برای پخت شیرینی ها کافی است،روی شیرینی هاوقتی طلایی شد سینی رااز

 فر خارج کنید و بعد از سرد شدن شیرینی ها را در ظرف مور نظربچینید . 

 

تصاویرقاشق های اندازه گیری

y (43).jpg
 
 
 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۷/۱۲/۰۲ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا