آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
سابله کنجدی
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم :
آرد سفید | نیم کیلو |
روغن | سیصد گرم |
کنجد بوداده | صد و پنجاه گرم |
پودر قند | سیصد گرم |
زرده تخم مرغ | دو عدد |
رنده پوست پرتقال - وانیل | یک ق م + ۴/۱ ق چ |
طرز تهیه :
روغن و پودر قند و" یک ق م " رنده پوست پرتقال یا " ۴/۱ ق چ" وانیل و تخم مرغ را
مخلوط کنید ، آنقدر هم بزنید تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود ،آرد را بعد از سه بارالک کردن به
به مواد اضافه کنید و ورز دهید . بعد کنجد را بریزید و کمی مالش دهید تا کنجد با مواد یک
مخلوط شود.( اگر کنجد شما خام هست می توانید آن را به مدت ۱ - ۲ دقیقه روی حرارت
ملایم تفت دهید ، مراقب باشید نسوزد فقط رنگ آن طلایی شود )
و چسبندگی پیدا کند ، طوری که وقتی گلوله ای از آن در کف دست درست می کنید ، متلاشی
نشود . سپس خمیر را ۳ - ۴ ساعت بگذارید بماند، بعد خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید
وقالب بزنید ، و روی سینی فر بچینید و روی آنها را با قلم مخصوص شیرینی پزی کمی سفیده
- تخم مرغ بمالید و کمی هم کنجد بوداده بپاشید .
و در فری که قبلاً با درجه حرارت ۳۵۰درجه فارنهایت گرم شده روی پنجره وسط فرقرار دهید
و ۲۰-۳۰ دقیقه برای پخت شیرینی ها کافی است،روی شیرینی هاوقتی طلایی شد سینی رااز
فر خارج کنید و بعد از سرد شدن شیرینی ها را در ظرف مور نظربچینید .
تصاویرقاشق های اندازه گیری
![]() |