آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
ترشی فوری
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم :
بادنجان | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد متوسط |
فلفل سبز دلمه ای | ۱ عدد |
سیر | ۲ بوته کوچک |
گلپر آسیاب شده | ۱ ق م سر خالی |
نعنا خشک | ۲ ق. س |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
سرکه یا آبغوره | به اندازه لازم |
طرز تهیه :
بادنجان ها را کبابی کنید(می توانیم بانجانها را روی شعله گاز قرار دهیم تا زمانی که
بادنجانها نرم و پوست آنها بسوزد) بعد خاویار وپوست بادنجان ها را جدا
می کنیم و ساطوری می کنیم * تخم گوجه فرنگی ها را خارج می کنیم و مکعبی خرد
می کنیم* فلفل دلمه ای را هم مکبی خرد می کنیم * حبه های سیررا حلقه حلقه
خرد می کنیم.
حالا تمام مواد آماده شده را دریک ظرفه غیر فلزی می ریزیم نمک "یک ق غ"
سر صاف ، فلفل ، گلپر، نعنا خشک را هم به مواد اضافه می کنیم و سرکه یا آبغوره
را هم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و حالا ترشی آماده برای میل کردن است.
( اگر آبغوره مصرف کردید بهتراست که چند روز ترشی در یخچال بماند تا آبغوره به
خورد مواد ترشی برود ، در این صورت خوشمزه تر می شود)
![]() |