آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

ترشی فوری

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم :

بادنجان ۳              عدد
گوجه فرنگی ۲              عدد متوسط
فلفل سبز دلمه ای ۱              عدد
سیر ۲              بوته کوچک
گلپر آسیاب شده ۱              ق م سر خالی
نعنا خشک ۲                ق. س
نمک و فلفل                  به اندازه لازم
سرکه  یا آبغوره                  به اندازه لازم

طرز تهیه :

بادنجان ها را کبابی کنید(می توانیم بانجانها را روی شعله گاز قرار دهیم تا زمانی که

بادنجانها نرم و پوست آنها بسوزد) بعد خاویار وپوست بادنجان ها را جدا 

می کنیم و ساطوری می کنیم * تخم گوجه فرنگی ها را خارج می کنیم و مکعبی خرد

 می کنیم* فلفل دلمه ای را هم مکبی خرد می کنیم *  حبه های سیررا حلقه حلقه

خرد می کنیم.

حالا تمام مواد آماده شده را دریک ظرفه غیر فلزی می ریزیم نمک "یک ق غ"

سر صاف ، فلفل ، گلپر، نعنا خشک  را هم به مواد اضافه می کنیم و سرکه یا آبغوره

 را هم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و حالا ترشی آماده برای میل کردن است.

( اگر آبغوره مصرف کردید بهتراست که چند روز ترشی در یخچال بماند تا آبغوره به

 خورد مواد ترشی برود ، در این صورت خوشمزه تر می شود)

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۷/۰۷/۳۰ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا