آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 

حلوای بهار نارنج و زنجبیل

آردگندم نیم             کیلو
روغن یک            پیمانه
شکر دو                 پیمانه
آب دو و نیم          پیمانه
زنجبیل یک               ق . م
عرق بهار نارنج یک چهارم       پیمانه

طرز تهیه شربت :

 شکر و آب را بجوشانيد ، وقتي شکر در آب حل شد عرق بهارنارنج را اضافه

 کنيد و اجازه دهيد کمي غليظ شود بعد از روي شعله برداريد وبعد از اينکه کمي

 ولرم شد مصرف کنيد.


 طرز تهیه حلوا :

آرد را در ماهی تابه بریزید و با شعله ی ملایم سرخ کنید وقتی آرد کرم رنگ شد

 روغن و زنجبیل را به آن اضافه کنید وحدوداً ده دقیقه ی دیگر با روغن سرخ کنید.

بعد که آرد سرخ شد ظرف را از روی حرارت برداشته و شربت را که قبلاٌ آماده

کرده اید را داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید تا شربت کاملاٌ جذب حلوا

 شود. بعد حلوارا در ظرف مورد نظر بریزید و با پشت قاشقی که چرب کرده اید

صاف و یکدست کنید وسطح و دور آن را با یک وسیله مناسب تزیین کنید .

*

... این حلوارو خودم اختراع کردم بپزید و میل کنید بعد بگید چطور بود

نترسید خیلی خوشمزه ست دست بکار شید

 


برچسب‌ها: حلوا, بهارنارنج, حلوای زنجبیل, حلوای بهارنارنج
 |+| نوشته شده در  ۱۳۹۲/۰۵/۱۳ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا