آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
حلوای بهار نارنج و زنجبیل
آردگندم | نیم کیلو |
روغن | یک پیمانه |
شکر | دو پیمانه |
آب | دو و نیم پیمانه |
زنجبیل | یک ق . م |
عرق بهار نارنج | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه شربت :
شکر و آب را بجوشانيد ، وقتي شکر در آب حل شد عرق بهارنارنج را اضافه
کنيد و اجازه دهيد کمي غليظ شود بعد از روي شعله برداريد وبعد از اينکه کمي
ولرم شد مصرف کنيد.
آرد را در ماهی تابه بریزید و با شعله ی ملایم سرخ کنید وقتی آرد کرم رنگ شد
روغن و زنجبیل را به آن اضافه کنید وحدوداً ده دقیقه ی دیگر با روغن سرخ کنید.
بعد که آرد سرخ شد ظرف را از روی حرارت برداشته و شربت را که قبلاٌ آماده
کرده اید را داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید تا شربت کاملاٌ جذب حلوا
شود. بعد حلوارا در ظرف مورد نظر بریزید و با پشت قاشقی که چرب کرده اید
صاف و یکدست کنید وسطح و دور آن را با یک وسیله مناسب تزیین کنید .
*
... این حلوارو خودم اختراع کردم بپزید و میل کنید بعد بگید چطور بود
نترسید خیلی خوشمزه ست دست بکار شید
![]() |