آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
شیرینی نارگیلی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم :
کره | ۱۸۵ گرم |
پودر شکر | ۱۴۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱ ق چ |
پودر نارگیل | ۲۵۰ گرم |
آرد | ۲۵۰ گرم |
طرز تهیه :
کره و پودرشکر را خوب بزنید تا سفید شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده وخوب مخلوط
کنید . پودر نارگیل را اضافه کنید سپس آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید تا خمیر شود. خمیر را
به قطر ۲ سانت باز کنید و با قالب دلخواه خود قالب بزنید و در سینی فر بچینید و روی
شیرینی ها پودر نارگیل و پودر پسته بپاشید. و آنها را در پنجره ی وسط فر با حرارت ۳۵۰
درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید . کمی که زیر شیرینی ها
طلایی شد از فر خارج کنید. وبعد از سرد شدن در ظرف در دار نگهداری کنید در غیر این
صورت خشک و سفت می شود.
![]() |