آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

شیرینی نارگیلی

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم :

کره ۱۸۵ گرم
پودر شکر ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ۱  عدد
وانیل ۱  ق چ
پودر نارگیل ۲۵۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم

 

 

 طرز تهیه :

کره و پودرشکر را خوب بزنید تا سفید شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده وخوب مخلوط

کنید . پودر نارگیل را اضافه کنید سپس آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید تا خمیر شود. خمیر را

 به قطر ۲ سانت  باز  کنید و با قالب  دلخواه خود  قالب  بزنید و در سینی فر بچینید و روی

شیرینی ها  پودر نارگیل و پودر پسته بپاشید. و آنها را در پنجره ی وسط فر با حرارت ۳۵۰

درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید . کمی که زیر شیرینی ها

طلایی شد از فر خارج کنید. وبعد از سرد شدن در ظرف در دار نگهداری کنید در غیر این

صورت خشک و سفت می شود.

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۷/۰۲/۱۲ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا