آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

اسنک عدس

ــــــــــــــــــــــــ

موادلازم :

 

عدس پخته  يک                      پيمانه
پياز نسبتاً بزرگ  يک                       عدد
سيب زميني متوسط  سه                        عدد
فلفل دلمه اي  متوسط   يک                        عدد
پودرآويشن  يک                     ق . م  پر
نمک  به اندازه نیاز
پنير ورقه اي زرد  هفت                       ورق
نان توست چهارده عدد                 تکه

 

طرز تهیه : 

 عدس را با کمي آب و نمک کاملاٌ بپزيد و بگذاريد تا آب آن بخوردش برود .پيازراتفت دهيدتا طلايي

 شود ، فلفل دلمه را که قبلاٌ ريز خرد کرده ايد به پياز اضافه کنيد و کمي همراه پياز تفت دهيد تا نرم

 شود وکنار بگذاريد .

سيب زميني را خيلي ريز نگيني خرد کنيد و در روغن تفت دهيد تا طلايي شده و بپزد .سپس عدس

 پخته و پياز و فلفل دلمه اي و سيبزميني سرخ شده و پودرآويشن و نمک را با هم مخلوط کنيد .

روي نان تست را کره بماليد و نان را برگردانيد و مقداري از مايه ، روی نان تست بريزيدو يک

 ورق پنير روي آن قرار دهيد و يک تکه نان تست را کره ماليد و طرفي که کره ندارد ، روي مواد

 بگذاريد ،موقع قرار دادن اسنک دردستگاه استک ساز، بايد طرفي که کره ماليده ايد روي دستگاه

 قرار بگيرد و براي پخت اسنک ها 3 دقيقه کافي است.

 |+| نوشته شده در  ۱۳۹۰/۰۲/۰۵ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا