آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
اسنک عدس
ــــــــــــــــــــــــ
موادلازم :
عدس پخته | يک پيمانه |
پياز نسبتاً بزرگ | يک عدد |
سيب زميني متوسط | سه عدد |
فلفل دلمه اي متوسط | يک عدد |
پودرآويشن | يک ق . م پر |
نمک | به اندازه نیاز |
پنير ورقه اي زرد | هفت ورق |
نان توست | چهارده عدد تکه |
طرز تهیه :
عدس را با کمي آب و نمک کاملاٌ بپزيد و بگذاريد تا آب آن بخوردش برود .پيازراتفت دهيدتا طلايي
شود ، فلفل دلمه را که قبلاٌ ريز خرد کرده ايد به پياز اضافه کنيد و کمي همراه پياز تفت دهيد تا نرم
شود وکنار بگذاريد .
سيب زميني را خيلي ريز نگيني خرد کنيد و در روغن تفت دهيد تا طلايي شده و بپزد .سپس عدس
پخته و پياز و فلفل دلمه اي و سيبزميني سرخ شده و پودرآويشن و نمک را با هم مخلوط کنيد .
روي نان تست را کره بماليد و نان را برگردانيد و مقداري از مايه ، روی نان تست بريزيدو يک
ورق پنير روي آن قرار دهيد و يک تکه نان تست را کره ماليد و طرفي که کره ندارد ، روي مواد
بگذاريد ،موقع قرار دادن اسنک دردستگاه استک ساز، بايد طرفي که کره ماليده ايد روي دستگاه
قرار بگيرد و براي پخت اسنک ها 3 دقيقه کافي است.
![]() |