آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
شیرینی آلمانی
ــــــــــــــــــــــــــ
موادلازم :
آردسفید گندم | ۳۰۰ گرم |
کره | ۲۰۰ گرم |
پودر شکر | ۱۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ آبپزشده سفت | ۴ عدد |
زرده تخم مرغ برای تزئین | ۲ عدد |
وانیل | نصف ق.چ |
کنجد ، ترافل رنگی ،برای تزئین | به مقدار لازم |
مغز پسته نیم کوب شده ،برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
زرده تخم مرغها راکه سفت پخته شده است رااز سفیده جدا کنید وبا رنده ریز رنده کنید ، کره
که نرم شده به زرده های تخم مرغ رنده شده اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید تا کره و
زرده تخم مرغ با هم مخلوط ویکدست شوند. پودرشکررا هم اضافه کرده و هم بزنید و
درآخرآرد را سه بار الک کنید و همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید و خمیر را تا حدی
که یک دست شود ورز دهید .
مقداری از خمیر بردارید و روی میز کار لوله کنید و به شکل قطره در آورید . سپس با
قلم روی شیرینی ها کمی زرده تخم مرغ زده شده بمالید و بعد روی آنها کنجد و یا ترافل و
یا پسته نیم کوب شده بپاشید وکمی با دست فشار دهید تا به شیرینی بچسبد ودرسینی فر قرار
دهید ودر طبقه دوم فر، با حرارت۲۰۰ درجه سانتیگراد طبخ کنید وقتی اطراف شیرینی ها
طلایی شد از فر خارج کنید و بعد از اینکه شیرینی ها سرد شد در ظرف مورد نظر بچینید .
![]() |