آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

سوپ رشته فرنگی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

موادلازم :

آب گوشت یا مرغ یک              لیتر
سیب زمینی متوسط دو               عدد 
پیاز کوچک یک              عدد
هویج متوسط دو               عدد
رب گوجه فرنگی یک          ق.س پر
رشته فرنگی خردشده یک          پیمانه پر
زعفران آب کرده دو           ق . س
نخودفرنگی یک            پیمانه
آبلیمو به اندازه نیاز
جعفری خردشده به اندازه نیاز
نمک و فلفل به اندازه نیاز

 

 

 طرز تهیه :

 ابتداپیاز را خیلی ریز ساطوری کنید و کمی تفت دهید تا کمی طلایی و نرم شود بعد رب گوجه

را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس هویج را به اندازه یک نخود، مکعبی خردکرده و به

همراه نخود فرنکی داخل آب گوشت بریزید و روی حرارت کم گذاشته تا هویج و نخود فرنگی

 نیم پزشود . سیب زمینی را هم مانند هویج مکعبی ریز خرد کنید و به مواد قبلی اضافه

کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، رشته فرنگی و زعفران را بریزید و اجازه دهید تا رشته ها

 بپزند .اگر آب سوپ خیلی کم شده بود، قبل از اینکه رشته را بریزید مقداری آب جوش به

 سوپ اضافه کنید و بعد رشته را داخل مواد بریزید. وقتی رشته فرنگی نرم شدو پخت ،

 سوپ را داخل ظرف مورد نظربکشید و آبلیمو را به آن اضافه کنید و کمی جعفری تازه خرد

شده روی سوپ بریزید. این سوپ بسیار خوشمزه می باشد . نوش جانتان

 

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۹/۱۲/۱۳ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا