|
آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
|
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
سوپ رشته فرنگی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
موادلازم :
| آب گوشت یا مرغ | یک لیتر |
| سیب زمینی متوسط | دو عدد |
| پیاز کوچک | یک عدد |
| هویج متوسط | دو عدد |
| رب گوجه فرنگی | یک ق.س پر |
| رشته فرنگی خردشده | یک پیمانه پر |
| زعفران آب کرده | دو ق . س |
| نخودفرنگی | یک پیمانه |
| آبلیمو | به اندازه نیاز |
| جعفری خردشده | به اندازه نیاز |
| نمک و فلفل | به اندازه نیاز |
طرز تهیه :
ابتداپیاز را خیلی ریز ساطوری کنید و کمی تفت دهید تا کمی طلایی و نرم شود بعد رب گوجه
را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس هویج را به اندازه یک نخود، مکعبی خردکرده و به
همراه نخود فرنکی داخل آب گوشت بریزید و روی حرارت کم گذاشته تا هویج و نخود فرنگی
نیم پزشود . سیب زمینی را هم مانند هویج مکعبی ریز خرد کنید و به مواد قبلی اضافه
کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، رشته فرنگی و زعفران را بریزید و اجازه دهید تا رشته ها
بپزند .اگر آب سوپ خیلی کم شده بود، قبل از اینکه رشته را بریزید مقداری آب جوش به
سوپ اضافه کنید و بعد رشته را داخل مواد بریزید. وقتی رشته فرنگی نرم شدو پخت ،
سوپ را داخل ظرف مورد نظربکشید و آبلیمو را به آن اضافه کنید و کمی جعفری تازه خرد
شده روی سوپ بریزید. این سوپ بسیار خوشمزه می باشد . نوش جانتان
|
|