آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
خوراک مرغ با موز سرخ شده
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم :
سینه و ران مرغ | نیم کیلو |
پیاز رنده شده کوچک | یک عدد |
موز | دو عدد |
گوجه فرنگی | دو عدد |
پنیر پیتزا | نصف پیمانه |
آبلیمو تازه | دو ق.س |
شکر | یک ق.چ |
کره | سه ق.س |
روغن | به اندازه لازم |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
طرز تهیه :
آبلیمو ونمک وفلفل راروی تمام سطح تکه های ران وسینه مرغ بریزید، یک ساعت در
یخچال قرار دهید .پیاز رنده شده را درروغن کمی تفت دهید تا نرم وبلوری شود ، بعد
گوجه فرنگی را یک لحظه در آب جوش قرار دهید وپوست آن را کنده و خرد کنید و
همراه شکر داخل پیاز بریزیدو پنج دقیقه تفت دهید ، سپس تکه های مرغ را هم داخل
آن بریزید و کمی با مواد تفت دهید و سه پیمانه آب جوش به آن افزوده و بگذارید با
حرارت کم به مدت یک ساعت مرغ بپزد. موز را از درازا دو قسمت کنید و درداخل کره،
هر دو طرف موزها را کمی تفت دهید تا کمی طلایی شود .
فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد داغ کنید .
تکه های مرغ را درون ظرف نسوزی که می خواهید آن را سرسفره ببرید ، کنار هم
بچینید وسس آماده شده که مرغ را درآن پخته بودید ، روی مرغ بریزید ، برش های
موز تفت داده شده راروی مرغ قرار دهید و پنیر رنده شده را روی موزها بریزید .ظرف
مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر آب شود .
این غذا طعم شیرین دارد و هم می توان با نان میل کرد و هم با پلومیل کنید .
![]() |