آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

خوراک مرغ با موز سرخ شده 

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم :

سینه و ران مرغ نیم          کیلو
پیاز رنده شده کوچک یک           عدد
موز دو            عدد
گوجه فرنگی دو            عدد
پنیر پیتزا نصف         پیمانه
آبلیمو تازه دو             ق.س
شکر یک            ق.چ
کره سه           ق.س
روغن به اندازه لازم
نمک و فلفل به اندازه لازم

Picture1_7.JPG

 طرز تهیه :

آبلیمو ونمک وفلفل راروی تمام سطح تکه های ران وسینه مرغ بریزید، یک ساعت در

 یخچال قرار دهید .پیاز رنده شده را درروغن کمی تفت دهید تا نرم وبلوری شود ، بعد

گوجه فرنگی را یک لحظه در آب جوش قرار دهید وپوست آن را کنده و خرد کنید و

همراه شکر داخل پیاز بریزیدو پنج دقیقه تفت دهید ، سپس تکه های مرغ را هم داخل

آن بریزید و کمی با مواد تفت دهید و سه پیمانه آب جوش به آن افزوده و بگذارید با

حرارت کم به مدت یک ساعت مرغ بپزد. موز را از درازا دو قسمت کنید و درداخل کره،

هر دو طرف موزها را کمی تفت دهید تا کمی طلایی شود .

فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد داغ کنید .

 تکه های مرغ را درون ظرف نسوزی که می خواهید آن را سرسفره ببرید ، کنار هم

 بچینید وسس آماده شده  که مرغ را درآن پخته بودید ، روی مرغ بریزید ، برش های

موز تفت داده شده راروی مرغ قرار دهید و پنیر رنده شده را روی موزها بریزید .ظرف

 مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر آب شود .

این غذا طعم شیرین دارد و هم می توان با نان میل کرد و هم با پلومیل کنید .

 

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۹/۱۰/۱۱ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا