آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

کروکت ماهی

ـــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم :

ماهی استخوان گرفته و چرخ کرده یک و نیم      پیمانه
سیب زمینی پخته ورنده شده یک و نیم      پیمانه
نعنا و ترخون تازه و خرد شده دو             ق . س
روغن برای سرخ کردن یک و نیم      پیمانه
پودر سوخاری یک              پیمانه
تخم مرغ یک              عدد
سیر رنده شده پنج             حبه
نمک به انداز لازم
زردچوبه یک              ق . چ
 

طرز تهیه :

استخوان ماهی را بگیرید و چرخ کنید . سیب زمینی پخته شده و رنده شده را داخل ظرف گودی

ریخته وماهی چرخ شده را به آن اضافه کنید  سپس سبزی معطر که شامل نعنا و ترخون تازه

می باشد را اضافه کنید ، سیر رنده شده ، نمک ، زردچوبه، تخم مرغ را هم به مایه قبلی افزوده

و بادست ورز دهید ، اگر مایه شل بود کمی آرد سوخاری به آن بیفزایید .

بعد ازمواد به اندازه یک گردو برداشته وآن را به شکل بیضی درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید

 ودر روغن سرخ کنید.

 

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۹/۰۸/۱۵ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا