آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
کروکت ماهی
ـــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم :
ماهی استخوان گرفته و چرخ کرده | یک و نیم پیمانه |
سیب زمینی پخته ورنده شده | یک و نیم پیمانه |
نعنا و ترخون تازه و خرد شده | دو ق . س |
روغن برای سرخ کردن | یک و نیم پیمانه |
پودر سوخاری | یک پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
سیر رنده شده | پنج حبه |
نمک | به انداز لازم |
زردچوبه | یک ق . چ |
طرز تهیه :
استخوان ماهی را بگیرید و چرخ کنید . سیب زمینی پخته شده و رنده شده را داخل ظرف گودی
ریخته وماهی چرخ شده را به آن اضافه کنید سپس سبزی معطر که شامل نعنا و ترخون تازه
می باشد را اضافه کنید ، سیر رنده شده ، نمک ، زردچوبه، تخم مرغ را هم به مایه قبلی افزوده
و بادست ورز دهید ، اگر مایه شل بود کمی آرد سوخاری به آن بیفزایید .
بعد ازمواد به اندازه یک گردو برداشته وآن را به شکل بیضی درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید
ودر روغن سرخ کنید.
![]() |