آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
خاگینه پیاز و فلفل دلمه ای
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم :
تخم مرغ | دو عدد |
شیر یا خامه | دو ق.غ |
پیاز حلقه حلقه شده | یک عددکوچک |
پنیر پیتزای رنده شده | دو ق.غ |
فلفل دلمه ای خرد شده | یک چهارم پیمانه |
پودر آویشن | نصف ق.چ |
کره | دو ق.غ |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
طرز تهیه :
طرزتهیه مایه خاگینه : تخم مرغها رادر کاسه ای شکسته و شیریا خامه و کمی نمک وفلفل را هم
به آن اضافه کنید ، و خوب هم بزنید، مایه را کنار بگذارید.
طرز تهیه مایه داخل خاگینه :نصف کره را درتابه ریخته و بگذارید تا گرم شود،بعد پیاز حلقه حلقه
شده را در کره تفت دهید تا نرم شود،سپس فلفل دلمه ای ریز خرد شده و کمی نمک و فلفل و پودر
آویشن را به آن اضافه کنید ، فلفل دلمه ای را همراه پیاز تفت داده شده کمی تفت دهید تا نرم شود.
در یک تابه نچسب ، نصف دیگر کره را آب کنید ، مایه تخم مرغ آماده شده را یکی دو بار هم بزنید
و داخل تابه بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا ضخانت مایه در تمام سطح آن یکسان شود ، وقتی
تخم مرغ بسته شد واطراف آن کمی برشته شد ، خاگینه را درون یک بشقاب گذاشته و مایه آماده
شده ی داخل خاگینه رادر یک طرف آن بریزید و پنیر پیتزای رنده شده را روی سطح موادبریزید و
طرف دیگر خاگینه را روی مواد برگردانید .
خاگینه پیاز و فلفل دلمه ای آماده است .
![]() |