آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
آش آبغوره
ــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم:
لوبیا چیتی یا چشم بلبلی | ۲/۱+۱ پیمانه |
برنج | یک پیمانه |
سبزی = تره وجعفری | یک کیلو |
گوجه فرنگی | چهار عدد بزرگ |
آبغوره | ۲/۱+۱ پیمانه |
آب قلم | سه پیمانه |
پیاز بزرگ | یک عدد |
نمک | به اندازه لازم |
رب گوجه فرنگی | یک ق.غ سرصاف |
فلفل سبز تند | یک عدد متوسط |
طرز تهیه :
لوبیا راازشب قبل خیس کنید.پیازرا ریزخرد کنید و درروغن کمی تفت دهید.لوبیا رادر صافی ریخته
ودرون ظرفی که میخواهید آش رابپزید بریزید وپیاز تفت داده شده را به آن اضافه کرده وچند لیوان
آب روی آن بریزید ، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و روی حرارت قراردهید تا لوبیا خوب بپزد.
سبزی را پاک کرده وبه اندازه ی کوچک خرد کنید وسپس سبزی را بشویید .
گوجه فرنگی ها رایک دقیقه در آب جوش گذاشته و خارج کنید،بعد پوست گوجه ها رابکنید وریزخرد
کنید.بعد برنج شسته شده ، سبزی خردشده ، گوجه فرنگی های خردشده ، آبغوره ، آب قلم ، فلفل سبز
خردشده ، نمک را به ظرفی که لوبیای پخته شده درآن است اضافه کنید و اجازه دهید تا بقیه ی مواد
بپزد و آش جا بیفتد.وسپس آش آبغوره را در ظرف مورد نظربکشید.
![]() |