آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

آش آبغوره

ــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم:

لوبیا چیتی یا چشم بلبلی ۲/۱+۱                پیمانه
برنج یک                     پیمانه
سبزی = تره وجعفری یک                      کیلو
گوجه فرنگی چهار                 عدد بزرگ
آبغوره ۲/۱+۱                پیمانه
آب قلم سه                     پیمانه
پیاز بزرگ یک                      عدد
نمک به اندازه لازم
رب گوجه فرنگی یک             ق.غ سرصاف
فلفل سبز تند یک              عدد متوسط
 

 

طرز تهیه : 

 لوبیا راازشب قبل خیس کنید.پیازرا ریزخرد کنید و درروغن کمی تفت دهید.لوبیا رادر صافی ریخته

ودرون ظرفی که میخواهید آش رابپزید بریزید وپیاز تفت داده شده را به آن اضافه کرده وچند لیوان

آب روی آن بریزید ، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و روی حرارت قراردهید تا لوبیا خوب بپزد.

سبزی را پاک کرده وبه اندازه ی کوچک خرد کنید وسپس سبزی را بشویید .

گوجه فرنگی ها رایک دقیقه در آب جوش گذاشته و خارج کنید،بعد پوست گوجه ها رابکنید وریزخرد

کنید.بعد برنج شسته شده ، سبزی خردشده ، گوجه فرنگی های خردشده ، آبغوره ، آب قلم ، فلفل سبز

خردشده  ، نمک را به ظرفی که لوبیای پخته شده درآن است اضافه کنید و اجازه دهید تا بقیه ی مواد

بپزد و آش جا بیفتد.وسپس آش آبغوره را در ظرف مورد نظربکشید.

 

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۹/۰۵/۳۱ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا