آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

دمی مرغ بخارپز

ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

موادلازم :

 

گوشت مرغ چهار        تکه
برنج چهار       پیمانه
پیاز کوچک یک          عدد
زعفران آب کرده دو           ق.س
کره پنجاه        گرم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
زرشک ۳/۱         پیمانه
نمک به مقدار لازم
آب هشت      پیمانه
سیب زمینی متوسط سه          عدد      

 

طرز تهیه : 

 اگر پلوپزدر اختیار دارید ، هشت پیمانه آب داخل قابلمه ی پلوپز بریزید و مرغ و پیاز پوست گرفته

شده را داخل ظرف مخصوص پخارپز ، پلوپز قرار دهید و کمی نمک روی آنها بریزید و روی

قابلمه ی پلوپز که آب در آن ریخته اید قرار دهید و درب آن را بگذارید وپلوپزرا روشن کنید تا

مرغ بپزد ، وقتی مرغ بخارپز شد ، ظرف را برداشته وکنار بگذارید .

آب داخل قابلمه ی پلوپز را در ظرف دیگری بریزید .

سپس برنج را چند آب بشویید و داخل قابلمه ی پلوپز بریزید و آب برنج را از همان آبی که مرغ را

بخارپزکرده و مواد وچربی مرغ درآن ریخته شده به نسبت نوع برنج پیمانه کنید وداخل برنج بریزید،

بعد زعفران و نمک و مرغ بخارپز شده وکره را داخل برنج ریخته ودرب پلوپز را گذاشته وپلوپز را

 روشن کنید تا آب آن کشیده ودم بکشد.سیب زمینی را پوست کنده و خرد کنید و در روغن نسبتاً

زیادی بپزید تا طلایی شود. زرشک را در کمی روغن تفت دهید .

وقتی دمی مرغ دم کشید داخل دیس برگردانید و اطراف وروی آن را با زرشک وخلال پسته وسیب-

- زمینیه در روغن پخته و طلایی شده تزیین کنید.

* اگر پلوپز ندارید ، میتوانید یک آبکش آلمینیومی را روی یک قابلمه که آب درون آن ریخته اید

قراردهید و دمی را در یک قابلمه ی نچسب آماده کنید *

یک بار هم شده ، تجربه کنید چون خیلی خوشمزه میشه ، البته اگر قبل از من تجربه نکرده باشید

 

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۹/۰۴/۱۴ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا