آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
دمی مرغ بخارپز
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
موادلازم :
گوشت مرغ | چهار تکه |
برنج | چهار پیمانه |
پیاز کوچک | یک عدد |
زعفران آب کرده | دو ق.س |
کره | پنجاه گرم |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
زرشک | ۳/۱ پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
آب | هشت پیمانه |
سیب زمینی متوسط | سه عدد |
طرز تهیه :
اگر پلوپزدر اختیار دارید ، هشت پیمانه آب داخل قابلمه ی پلوپز بریزید و مرغ و پیاز پوست گرفته
شده را داخل ظرف مخصوص پخارپز ، پلوپز قرار دهید و کمی نمک روی آنها بریزید و روی
قابلمه ی پلوپز که آب در آن ریخته اید قرار دهید و درب آن را بگذارید وپلوپزرا روشن کنید تا
مرغ بپزد ، وقتی مرغ بخارپز شد ، ظرف را برداشته وکنار بگذارید .
آب داخل قابلمه ی پلوپز را در ظرف دیگری بریزید .
سپس برنج را چند آب بشویید و داخل قابلمه ی پلوپز بریزید و آب برنج را از همان آبی که مرغ را
بخارپزکرده و مواد وچربی مرغ درآن ریخته شده به نسبت نوع برنج پیمانه کنید وداخل برنج بریزید،
بعد زعفران و نمک و مرغ بخارپز شده وکره را داخل برنج ریخته ودرب پلوپز را گذاشته وپلوپز را
روشن کنید تا آب آن کشیده ودم بکشد.سیب زمینی را پوست کنده و خرد کنید و در روغن نسبتاً
زیادی بپزید تا طلایی شود. زرشک را در کمی روغن تفت دهید .
وقتی دمی مرغ دم کشید داخل دیس برگردانید و اطراف وروی آن را با زرشک وخلال پسته وسیب-
- زمینیه در روغن پخته و طلایی شده تزیین کنید.
* اگر پلوپز ندارید ، میتوانید یک آبکش آلمینیومی را روی یک قابلمه که آب درون آن ریخته اید
قراردهید و دمی را در یک قابلمه ی نچسب آماده کنید *
یک بار هم شده ، تجربه کنید چون خیلی خوشمزه میشه ، البته اگر قبل از من تجربه نکرده باشید
![]() |