آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
ادویه پلویی تبریز
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
موادلازم:
گل سرخ تبریز | یک ونیم پیمانه |
زیره سیاه | یک پیمانه |
دارچین | دوسوم پیمانه |
زنجبیل | نصف پیمانه |
پودر هل | یک سوم پیمانه |
جوزهندی رنده شده | یک چهارم پیمانه |
میخک | چهار عدد |
طرز تهیه :
گل سرخ را خوب پاک کنید وآسیاب کنید . دارچین وهل را آسیاب کنید . زنجبیل رامی توانید
اول رنده کنید و بعد آسیاب کنید . جوز هندی را رنده کنید .سپس زیره ومیخک وجوز هندی
رنده شده را باهم آسیاب کنید. درآخر همه ی مواد را باهم مخلوط کنید
و با الک ریز، الک کنید .
![]() |