آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

ادویه پلویی تبریز

ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

موادلازم: 


گل سرخ تبریز یک  ونیم              پیمانه
زیره سیاه یک                    پیمانه
دارچین دوسوم                 پیمانه
زنجبیل نصف                  پیمانه
پودر هل یک سوم              پیمانه
جوزهندی رنده شده یک چهارم            پیمانه
میخک چهار                 عدد


 طرز تهیه :

گل سرخ را خوب پاک کنید وآسیاب کنید . دارچین وهل را آسیاب کنید . زنجبیل رامی توانید

 اول رنده کنید و بعد آسیاب کنید . جوز هندی را رنده کنید .سپس زیره ومیخک وجوز هندی

رنده شده را باهم آسیاب کنید. درآخر همه ی مواد را باهم مخلوط کنید

 و با الک ریز، الک کنید .

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۹/۰۳/۲۶ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا