آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

خورش هویج

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم :

  

مرغ و یا گوشت

یک عدد          کوچک

۴۰۰تا ۵۰۰       گرم

هویج یک                 کیلو
پیاز سرخ کرده سه                ق.س
شکر یک                 ق.س
روغن یک                 پیمانه
آبغوره دو                  ق.س
رب گوجه فرنگی یک                 ق.س
زعفران آب کرده دویاسه           ق.س

 

طرز تهیه :

 مرغ یا گوشت را با مقداری روغن سرخ می کنیم و پیاز سرخ شده رابه آن افزوده وباسه

چهار لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم و می گذاریم تا بپزد.

هویج را شسته و پوست آن را می کنیم و ورقه ورقه برش میزنیم وسپس ورقه های هویج

 را به شکل خلالهای حدوداً نیم سانت درچهار سانت خلال می کنیم و در روغن سرخ میکنیم

،بعد هویج سرخ شده راهمراه نمک- زعفران-آبغوره-شکر-رب گوجه فرنگی داخل

گوشت یا مرغ نیم پزشده میریزیم واجازه میدهیم تا هویج و مرغ خوب بپزد و به روغن بیفتد.

به این خورش میتوانیم حدود ۲۰۰گرم آلوبخارا  را شسته و همراه هویج داخل گوشت یا

مرغ ریخت ، که دراین صورت خورش خوشمزه تر خواهد شد.

 

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۹/۰۳/۰۱ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا