|
آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
|
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
خورش هویج
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم :
|
مرغ و یا گوشت |
یک عدد کوچک ۴۰۰تا ۵۰۰ گرم |
| هویج | یک کیلو |
| پیاز سرخ کرده | سه ق.س |
| شکر | یک ق.س |
| روغن | یک پیمانه |
| آبغوره | دو ق.س |
| رب گوجه فرنگی | یک ق.س |
| زعفران آب کرده | دویاسه ق.س |
طرز تهیه :
مرغ یا گوشت را با مقداری روغن سرخ می کنیم و پیاز سرخ شده رابه آن افزوده وباسه
چهار لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم و می گذاریم تا بپزد.
هویج را شسته و پوست آن را می کنیم و ورقه ورقه برش میزنیم وسپس ورقه های هویج
را به شکل خلالهای حدوداً نیم سانت درچهار سانت خلال می کنیم و در روغن سرخ میکنیم
،بعد هویج سرخ شده راهمراه نمک- زعفران-آبغوره-شکر-رب گوجه فرنگی داخل
گوشت یا مرغ نیم پزشده میریزیم واجازه میدهیم تا هویج و مرغ خوب بپزد و به روغن بیفتد.
به این خورش میتوانیم حدود ۲۰۰گرم آلوبخارا را شسته و همراه هویج داخل گوشت یا
مرغ ریخت ، که دراین صورت خورش خوشمزه تر خواهد شد.
|
|