آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

لوز قندی

______

مواد لازم :

آرد سفید ۳/۱+۲  پیمانه
پودر شکر ۲/۱     پیمانه
تخم مرغ ۱        عدد
وانیل ۲/۱     ق چ
نمک ۲/۱     ق چ
شیر ۵        ق س
کره آب شده ۲/۱     پیمانه
پودر شکربرای تزئین ۲/۱     پیمانه
پودر هل ۲/۱      ق چ

 

001.jpg

 طرز تهیه :

کره آب شده را با پودر شکر مخلوط کنید و آن قدرهم بزنید تا پودر شکر در کره حل شود.بعد تخم مرغ

و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود ، شیرونمک را هم به مایه اضافه کنید وهم بزنید

بعد آرد را کم کم به مواد افزوده و مرتب مخلوط کنید و با دست خمیر را ورز دهید تا خمیری که بدست

می آید به دست نچسبد . روغن را با حرارت ملایم داغ کنید (مقدار روغن حدوداً ۲-۳ سانت درون

ظرف را پر کند)

 خمیر را به قطر نیم سانتیمتر با وردنه باز کنید و با هر قالبی که خواستید قالب بزنید و تعدادی از

خمیرهای قالب زده را در روغن سرخ کنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

این شیرینی ها راهم می توانید درمخلوط پودر قند و هل بغلتانید و یا بدون اینکه در پودر قند و هل

بغلتانید میل کنید در هر دو صورت خوشمزه است.

  

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۸/۰۵/۱۷ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا