|
آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
|
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
لوز قندی
______
مواد لازم :
| آرد سفید | ۳/۱+۲ پیمانه |
| پودر شکر | ۲/۱ پیمانه |
| تخم مرغ | ۱ عدد |
| وانیل | ۲/۱ ق چ |
| نمک | ۲/۱ ق چ |
| شیر | ۵ ق س |
| کره آب شده | ۲/۱ پیمانه |
| پودر شکربرای تزئین | ۲/۱ پیمانه |
| پودر هل | ۲/۱ ق چ |

طرز تهیه :
کره آب شده را با پودر شکر مخلوط کنید و آن قدرهم بزنید تا پودر شکر در کره حل شود.بعد تخم مرغ
و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود ، شیرونمک را هم به مایه اضافه کنید وهم بزنید
بعد آرد را کم کم به مواد افزوده و مرتب مخلوط کنید و با دست خمیر را ورز دهید تا خمیری که بدست
می آید به دست نچسبد . روغن را با حرارت ملایم داغ کنید (مقدار روغن حدوداً ۲-۳ سانت درون
ظرف را پر کند)
خمیر را به قطر نیم سانتیمتر با وردنه باز کنید و با هر قالبی که خواستید قالب بزنید و تعدادی از
خمیرهای قالب زده را در روغن سرخ کنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
این شیرینی ها راهم می توانید درمخلوط پودر قند و هل بغلتانید و یا بدون اینکه در پودر قند و هل
بغلتانید میل کنید در هر دو صورت خوشمزه است.
|
|