آشپزی و شیرینی پزی خاله توران - کیک خرمالو

آشپزی و شیرینی پزی خاله توران

کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت

آشپزی و شیرینی پزی خاله توران - کیک خرمالو

خــاله تــوران
آشپزی و شیرینی پزی خاله توران کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت

کیک خرمالو

 

مافین خرمالو

ـــــــــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم:

آرد ۲       پیمانه
شکر ۳/۲    پیمانه
روغن مایع ۲/۱    پیمانه
تخم مرغ ۲       عدد
خرمالوی پوست کنده و له شده ۲       عدد
بکینگ پودر ۱      ق  م
جوش شیرین ۲/۱   ق چ
رنده جوز هندی ۱      ق چ

 طرز تهیه:

اول فررا روشن کنید تا داغ شود.

تخم مرغ را در ظرف شکسته با همزن بزنید و شکر را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید .

روغن را هم اضافه کنید و هم بزنید. خرمالوی له شده یا خرد شده را به مواد اضافه کنید

وجوز هندی و بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده مخلوط کنید.سپس آرد را کم کم

اضافه کنید و هم بزنید ومایه مافین را در قالبی که قبلاْ چرب کرده وآرد پاشیده ایدو قطر آن

۱۸ یا ۲۰ سانت است بریزید و قالب را درطبقه وسط  فر قرار دهید واول با حرارت ۲۰۰

 درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه وبعد حرارت را به 150 درجه برسانيد و ۲۰دقيقه

ديگر طبخ كنيد بعد از فر خارج كنيد و یک چنگال داخل مافین فرو کنید ، اگر از مواد کیک

چیزی به چنگل نچسبید مافین آماده است و بعد که از داغی آن گرفته شداز قالب خارج

کنید وبگذارید خنک شود و روی مافین را با پودر شکر و نسکافه یا قهوه تزئین کنید و میل

کنید.

 


موضوعات مرتبط: انواع کیک و مافین

تاريخ : 87/09/20 | | نویسنده : خــاله تــوران |
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.