|
آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
|
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
بيسکويت آمريکائی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم:
| آرد | اندازه ای که به دست نچسبد |
| روغن | ۴/۳ پیمانه |
| تخم مرغ | ۱ عدد عدد |
| شیره انگور | ۴/۱ پیمانه |
| شکر | ۱ پیمانه |
| زنجبیل | ۲ ق م |
| میخک آسیاب شده | ۱ ق چ |
| بکینگ پودر | ۲ ق م |
| دارچین | ۱ ق م |
طرز تهیه:
روغن و شکر را خوب با هم مخلوط کنید . بعد تخم مرغ و شیرهْ انگور را اضافه کرده و
مخلوط کنید. سپس مواد خشک ( آرد- زنجبیل- میخک- جوش شیرین) راباهم
مخلوط کنید.این مواد خشک را کم کم به مواد قبلی اضافه کنید.تا جایی که خمیر به
دست نچسبد و خمیر به دست آمده نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. حالا از خمیر
گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک برداشته ودر شکر بغلتانید و با فاصله در
سینی فر بگذارید و کمی با دست فشار دهید تا کمی پهن شودو ۱۰ دقیقه در فر با
حرارت ملایم طبخ کنید.
|
|