اسلایدر

آشپزی و شیرینی پزی خاله توران - آرد برنج
 

طرز تهیه آرد برنج در منزل

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

yyyy.JPG

 

آرد برنج را بهتر است که در منزل تهیه کنیم چون تازه تر از آرد برنجی است که از بازار

می خریم وقتی آرد برنج را از بازار تهیه می کنیم کهنه و رنگ آن از کهنگی کرم رنگ

است ولی وقتی خودمان آن را تهیه کنیم تازه و رنک آن سفید مثل برف می باشد.

طرز تهیه:

ابتدا برنج را چندین آب خوب می شوئیم  یکی دو روز درآب سرد خیس می کنیم در این

 فاصله چندین بار آب برنج را عوض می کنیم بعد برنج را در آبکش میریزیم تا آب آن

گرفته شود بعد برنج مرطوب را می کوبیم ویا اینکه آسیاب می کنیم بعد برنج آسیاب

شده را روی دستمال تمیزی پهن می کنیم بعد که کمی خشک شد از الک خیلی ریز رد

می کنیم  و دوباره روی دستمال خشک پهن می کنیم تا کاملاً خشک شود و باز از الک

خیلی ریز یا پارچه نازک رد می کنیم .

( میتوان از یک جوراب شیشه ای تمیز برای الک کردن آرد استفاده کنیم در این

صورت آرد برنج ما بسیار نرم و لطیف می شود)

 


موضوعات مرتبط: آرد برنج

تاريخ : 87/07/12 | | نویسنده : خاله توران |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.