آشپزی و شیرینی پزی خاله توران - پنیر خامه ای صبحانه

آشپزی و شیرینی پزی خاله توران

کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت

آشپزی و شیرینی پزی خاله توران - پنیر خامه ای صبحانه

خــاله تــوران
آشپزی و شیرینی پزی خاله توران کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت

پنیر خامه ای صبحانه

 

پنیرخامه ای صبحانه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

موادلازم :

شیر یک           لیتر
خامه دو            ق . غ
ماست نسبتاً ترش دو             پیمانه

 

طرز تهیه :

ابتدا یک دستمال تمیز و نخی را روی یک صافی پهن کنید و صافی را روی یک کاسه قرار

دهید و کنار بگذارید . ماست و خامه را باهم مخلوط کنید .

شیررا داخل ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، به محض اینکه شیر

 به جوش آمد مخلوط ماست و خامه را داخل شیر درحال جوش بریزید و یکی دو بارهم بزنید

تا شیر و ماست مخلوط شود ، اجازه دهید شیر دوباره بجوش آید تا ببرد و به شکل تصور

زیر دربیاید .

سپس شیر بریده شده را داخل دستمالی که روی صافی پهن کرده اید بریزید وبا پشت قاشق

اطراف پنیر را به طرف داخل جمع کنید و دستمال را به شکل بقچه تا کنید تا به شکل قالب

پنیرچهار گوش دربیاید ، یک شیء تمیز نسبتاً سنگین را روی بقچه پنیر قرار دهید تا آب

اضافی پنیر خارج شده و پنیر به هم فشرده شود ، دوسه ساعت به همین شکل بگذارید

بماند ، بعد با  کمی ماست و آب و نمک زیاد دوغ درست کنید و قالب  پنیر را داخل دوغ

گذاشته و چند روزدر یخچال نگهداری کنید تا دوغ و نمک به خورد پنیر برود ، سپس

خارج کنید وبه قطعات دلخواه برش بزنید و مصرف کنید .

 


موضوعات مرتبط: صبحانه و عصرانه

تاريخ : 91/01/11 | | نویسنده : خــاله تــوران |
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.