اسلایدر

آشپزی و شیرینی پزی خاله توران - ترشی لوبیا سبز
 

ترشی لوبیا سبز

ـــــــــــــــــــــــــــ

موادلازم :

 

لوبیا سبز نازک یک             کیلو
سیر دو              بوته متوسط
هویج نیم             کیلو
قارچ نیم             کیلو
فلفل سبزتند شش          عددیابیشتر
نعنا خشک دو ونیم        ق.غ
زردچوبه یک              ق.م
سرکه قرمز و آبغوره به اندازه ی لازم
نمک به اندازه ی لازم
ادویه ترشی دو              ق.س

طرزتهیه :

 ابتدا لوبیا سبزها را خوب بشویید و بگذارید تا کاملاً خشک شوند .بعدازاینکه کاملاًخشک

 شدند دم لوبیاها را کنده وبه دلخواه به دو یا سه قسمت خرد کنید. هویج هاراخوب شسته

وخوب خشک کنیدتاهیچ رطوبتی روی هویج ها نباشدوبعد ازخشک کردن،آنها رابه اندازه

لوبیاها خرد کنید.قارچها را بشوییدوخشک کنید ،اگرکوچک بودنددرسته استفاده کنید واگر

بزرگ بود به چهار قسمت خرد کنید .

ظرفی را روی حرارت قراردهید و هویج را داخل آن ریخته و روی آن مخلوط  سرکه و

آبغوره و نمک بریزید واجازه دهیدهویج حدوداًپنج دقیقه درمخلوط سرکه وآبغوره کمی

بپزد ،سپس هویج ها رابا کفگیرازظرف خارج کنیدو لوبیاسبزهارا داخل ظرف بریزید و

اجازه دهید تابه مدت دوسه دقیقه درسرکه وآبغوره بپزدوبعد ازظرف خارج کنیدوقارچها

را درون  سرکه و آبغوره در حال جوش بریزید و بعد ازیک دقیقه از ظرف خارج کنیدو

 بگذارید تا سرد شود .

سیر ها را بشویید و خشک کنید، وپوست آنها را کنده و خرد کنید .

سپس یک سوم ازلوبیا ها رادرون ظرفی که برای ریختن ترشی درنظرگرفته اید بریزید

سپس به ترتیب، یک سوم از سیر/هویج/قارچ/فلفل سبزتند را درظرف مورد نظر

بریزید تا همه ی مواد تمام  شوند و در آخرمخلوط  سرکه و آبغوره ، نعنا خشک ،

ادویه ترشی  و زردچوبه را روی مواد ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید و درجای

 خنک یا در یخچال به مدت سه هفته یا بیشترنگهداری کنید و سپس مصرف کنید .

ادویه ترشی  http://tooranch.blogfa.com/post-234.aspx

 


موضوعات مرتبط: ترشی و شور
برچسب‌ها: ترشی لوبیاسبز , ترشی , لوبیا , ترشی قارچ و لوبیاسبز

تاريخ : 90/08/04 | | نویسنده : خاله توران |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.