آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
 
 
 کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت
 
 

سوپ جو

ـــــــــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم :  

جوپوست کنده ۲/۱   پیمانه ( ۱۰۰ گرم )
آب گوشت یا قلم ۴      پیمانه
هویج رنده شده ۲      ق س
خامه ۵۰  گرم
سس سفید غلیظ ۲      پیمانه
نمک و فلفل به اندازه نیاز
 

 

 

طرز تهیه : 

جورا بشویید و چند ساعت خیس کنید تا زودتر بپزد . بعد جو را با آب  گوشت و نمک و فلفل

بگذارید کاملاً بپزد ولعاب بیندازد ، اگر هنوز خوب نپخته بود مقداری آب جوش به آن اضافه کنید

 و اجازه دهید خوب  بپزد ، بعد هویج  را به آن اضافه  کنید  وقتی هویج  پخت ، سس سفید  را

داخل سوپ  می ریزید و حرارت را کم  کنید تا سوپ آهسته  بجوشد و کمی غلیظ  شود ، سوپ

را داخل  ظرف سوپ خوری بریزید  و  خامه را روی آن  بریزید و اگر خواستید  کمی  جعفری

خرد شده روی سوپ بریزید.

مواد لازم برای تهیه سس سفید :

شیر ۲         پیمانه
کره ۱۰۰      گرم
آرد سفید ۴ تا ۵    ق س
خامه ۱۰۰       گرم
نمک و فلفل به اندازه نیاز

طرز تهیه:

شیر را داخل یک ظرف ریخته آرد را کم کم به آن اضافه می کنید و هم می زنید تا آرد در شیر

حل شود، بعد شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم می زنید تا شیربجوشد و کمی

غلیظ  شود . بعد نمک  و فلفل و کره را اضافه کنید ، یکی دو جوش  که  زد از روی حرارت

 بردارید ، و خامه را داخل سس بریزید و بهم بزنید .

 

 |+| نوشته شده در  ۱۳۸۸/۰۲/۱۴ساعت   توسط خاله توران  | 
  بالا