|
آشپزی و شیرینی پزی خاله توران
|
||
|
کیک ، دمی,خورش,شیرینی خشک,سبزه عید,حلوا,نان,کلوچه,املت,ترشی,شور, ادویه,سس ,سالاد,کتلت |
سوپ جو
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
مواد لازم :
| جوپوست کنده | ۲/۱ پیمانه ( ۱۰۰ گرم ) |
| آب گوشت یا قلم | ۴ پیمانه |
| هویج رنده شده | ۲ ق س |
| خامه | ۵۰ گرم |
| سس سفید غلیظ | ۲ پیمانه |
| نمک و فلفل | به اندازه نیاز |
طرز تهیه :
جورا بشویید و چند ساعت خیس کنید تا زودتر بپزد . بعد جو را با آب گوشت و نمک و فلفل
بگذارید کاملاً بپزد ولعاب بیندازد ، اگر هنوز خوب نپخته بود مقداری آب جوش به آن اضافه کنید
و اجازه دهید خوب بپزد ، بعد هویج را به آن اضافه کنید وقتی هویج پخت ، سس سفید را
داخل سوپ می ریزید و حرارت را کم کنید تا سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود ، سوپ
را داخل ظرف سوپ خوری بریزید و خامه را روی آن بریزید و اگر خواستید کمی جعفری
خرد شده روی سوپ بریزید.
مواد لازم برای تهیه سس سفید :
| شیر | ۲ پیمانه |
| کره | ۱۰۰ گرم |
| آرد سفید | ۴ تا ۵ ق س |
| خامه | ۱۰۰ گرم |
| نمک و فلفل | به اندازه نیاز |
طرز تهیه:
شیر را داخل یک ظرف ریخته آرد را کم کم به آن اضافه می کنید و هم می زنید تا آرد در شیر
حل شود، بعد شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم می زنید تا شیربجوشد و کمی
غلیظ شود . بعد نمک و فلفل و کره را اضافه کنید ، یکی دو جوش که زد از روی حرارت
بردارید ، و خامه را داخل سس بریزید و بهم بزنید .
|
|